Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Cazare tratament Eforie Nord Clinica Grand / Steaua de Mare
30 lei
Brand
Pretul este pt una persoana in came
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Pensiunea La Famiglia se afla in Eforie Nord pe strada 1 mai, Nr. 2, situata la 100-150 m de plaja. Pensiunea ofera cazare in 14 camere confortabile (paturi matrimoniale) dotate cu aer conditionat, grup sanitar propriu, televizor, internet, uscator de par, frigider, incalzire central si balcon.
Deasemenea pensiunea dispune de parcare si curte cu foisor si loc pentru gratar

Statiunea Eforie Nord se afla la 14 km de Constanta si este o staţiune balneoclimaterica. Eforie Nord este a doua statiune ca marime de pe litoral si are o plajă de 3 km lungime. In Eforie Nord se gasesc nenumarate terenuri de sport, mijloace de recreare si piscine.

Aici gasiti centre moderne de fizioterapie.Acestea le gasiti la baza de tratament a hotelului Europa si Sanatoriul Efosan.

Cum ajungem in Eforie Nord ?feroviar – gara Eforie Nord pe linia Bucureşti – Constanţa – Mangalia, rutier – DN 39-E 87 de la Mangalia sau Constanţa – Vadu Oii, DN 3 de la Călăraşi, aeriene – aeroportul internaţional Mihail Kogălniceanu.

Fiecare om de pe Pamant isi doreste, chiar daca nu toti recunosc, o Familie.
Familia iti da siguranta, dragoste, bucurie, aventura, relaxare, pasiune, protectie, te sprijina cand iti este greu si te indruma sa iei decizii corecte in viata.

La Famiglia Eforie Nord iti ofera toate acestea si te invita sa te alaturi Familiei noastre.
Va asteptam cu drag.

Capacitate: 30 locuri in 15 camere

Descarca informatii suplimentare
Din Gura in Gura